Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی زینی‌وند امروز ۱۱ اسفند ماه در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از تجربه موفق استان‌ها در تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری نام برد و گفت: به معاونت اقتصادی استانداری نیز تکلیف کردیم که بسته‌های سرمایه‌گذاری بدون نام را آماده کنند که در کار سرعت ایجاد شود.

او  مرکز خدمات سرمایه‌گذاری را از مراکز برجسته کشور و مورد توجه ریاست جمهوری برشمرد و از اداره کل اقتصاد و دارایی خواست تا مرکز خدمات سرمایه گذاری کرمان را تا سال آینده به عنوان مرکزی محل توجه و با حضور نماینده تام‌الاختیار دستگاه‌ها تشکیل داده و مجوز‌های لازم صادر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان همچنین به مصوبه ستاد اقامه نماز استان برای بازدید و نظارت بر نظافت و امکانات نمازخانه‌های بین راهی استان اشاره داشت و بر آن  به عنوان مصوبه کارگروه میراث فرهنگی نیز تاکید کرد.

او ورود جدی‌تر حوزه معاونت عمرانی و اداره کل میراث فرهنگی را در حوزه‌های مختلف گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی خواستار شد و گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۱، بسته‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از مسائل راهبردی مهم استان در حوزه گردشگری رقم بخورند.

زینی وند همچنین از میراث فرهنگی خواست تا نسبت به تعیین تکلیف سرمایه گذاران طرح‌های گردشگری به سرعت اقدام کند.

او می گوید: خانه حاج آقا علی موضوع مهمی است که نباید اجازه داد بدون تکلیف باقی بماند و اگر لازم است حاکمیتی برخورد شود،  اعمال قانون کنیم.

استاندار کرمان همچنین بر آمادگی کامل فرمانداری‌ها و کمیته‌های تحت ستاد تسهیلات سفر تاکید کرد و گفت: آمادگی در حوزه گردشگری و خدمات سفر و نظارت‌های کرونایی از موارد ضروری است.

او می گوید: استان کرمان شاهد حضور مسافران و گردشگران مذهبی به واسطه مزار شهید حاج قاسم سلیمانی خواهد بود.

تعیین تکلیف ۳۰ درصد باقیمانده زمین‌های اطراف قلعه دختر و اردشیر

 فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این جلسه گفت: ۱۳۷ هزار و ۷۲۹ مترمربع عرصه غیرقابل ساخت و ساز اطراف قلعه‌های دختر و اردشیر با اصلاح حریم به ۶۴ هزار و ۲۷۶ متر مربع کاهش یافته است.

او می گوید: قبل از اصلاح حریم قلعه‌های دختر و اردشیر، هزار و ۲۸۶ پلاک در این عرصه وجود داشت که هزار و ۱۵۰ پلاک آن آزاد شده و در حال حاضر، ۱۳۲ پلاک باقیمانده روی عرصه حریم قلعه‌ها باید تعیین تکلیف و تملک شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: احکام روسای کمیته‌های ده‌گانه ستاد تسهیلات سفر ۱۴۰۱ استان و وظایف و تکالیف ابلاغ شده است.

به گفته او ستاد تسهیلات سفر از ۲۵ اسفند ماه فعال می‌شود و از ۱۵ اسفند نیز فعالیت‌های عمرانی باید محدود شود.

فعالی همچنین از راه‌اندازی نوروزگاه‌ها و بازارچه‌های صنایع دستی در استان کرمان  ویژه نوروز ۱۴۰۱ خبر داد.

 سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان نیز در این جلسه تاکید کرد: ۱۳۲ پلاک باقیمانده روی عرصه حریم قلعه‌های دختر و اردشیر باید همزمان تعیین تکلیف شوند.

به گفته او مقرر شد تا شهرداری نسبت به کارشناسی و قیمت‌گذاری این پلاک‌ها  برای برآورد هزینه تملک اقدام کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمان گردشگران نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: در سال جاری روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، سیدمحمد رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد اظهار کرد: امسال روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

وی افزود: برای این انتخاب از طرف سازمان گردشگری جهانی شاخص‌هایی مورد نیاز بوده، که هم اکنون در حال انجام است.

نادری ناظر طرح عمرانی روستای فهرج نیز با اشاره به اقداماتی که برای احیا و مرمت این روستا در حال انجام است، اظهار کرد: مرمت و بازسازی، لکه‌گیری بدنه و کف سازی‌ها، دسترس پذیری برای معلولان از اقدامات در حال انجام برای احیای این روستا است.

به گزارش ایمنا، احیای فرهنگ و رسوم روستا، برپایی بازارچه صنایع دستی، نصب تابلوهای بین‌المللی گردشگری، رونق بخشیدن به گردشگری کشاورزی، معرفی آداب و رسوم و غذاهای محلی از اقداماتی است که با همکاری مردم روستا و سازمان‌ها و ادارات مختلف برای جهانی شدن فهرج صورت گرفته است؛ روستای فهرج در بخش مرکزی یزد با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار نفر با قدمت ۳ هزارساله آثار تاریخی ارزشمندی دارد.

مسجد جامع قدیمی‌ترین مسجد جامع ایران، قلعه تاریخی، آب انبار از جمله آثار باستانی و جاذبه‌های گردشگری این روستا به شمار می‌روند.

روستای فهرج یزد با بافت تاریخی بسیار زیبا و آثار و بناهای تاریخی ارزشمند در بخش مرکزی یزد واقع شده است.

کد خبر 750948

دیگر خبرها

  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود