Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری جزو مراکز مورد توجه دولت است و این مرکز در استان کرمان در جایگاه خودش نیست هرچند اقداماتی صورت گرفته اما این مرکز باید حداکثر تا بهار سال آینده به یکی از برجسته‌ترین مراکز استان تبدیل شود و هر هفته جلسات آن با نمایندگان تام الاختیار دستگاه ها برگزار شود و در همان مرکز و جلسات مجوزها صادر شود و مکانی برای آن ایجاد شود و به عنوان یک هدف به آن توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی زینی وند ظهر امروز یازدهم اسفندماه در جلسه ستاد گروه کاری میراث فرهنگی درباره نحوه ارائه بسته های سرمایه گذاری در بخش گردشگری پیشنهاد کرد: بسته های سرمایه گذاری بدون نامی آماده کنید و به معاونت اقتصادی استانداری نیز این مهم را تکلیف کردیم که تسریعی در کار باشد.  

استاندار کرمان با اشاره به اینکه بازدید از مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی در ایام عید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، تصریح کرد: استان کرمان در حوزه گردشگری نسبت به استان های با تراز پایین تر از لحاظ ظرفیت های گردشگری مقداری عقب تر است لذا فرمانداران و حوزه گردشگری و معاونت عمرانی به صورت جدی تر ورود پیدا کنند.

وی با اشاره به مشکلات برخی از مکان های گردشگری مانند خانه حاج آقا علی اظهار کرد: در حوزه‌ی سرمایه‌گذاری، در بخش‌هایی که برخی ورود کرده و موفق نشده‌اند، از میراث‌فرهنگی می‌خواهیم خلع‌ید و اعمال قانون کند. بناهای تاریخی خیلی خوبی داریم ولی کسانی ورود کرده‌اند و چندین بار گفته‌ایم تعیین تکلیف شود؛ مخصوصا خانه حاج‌آقا علی در رفسنجان که موضوع مهمی است، مس هم برای احیای خانه آمادگی دارد. اجازه ندهید بلاتکلیف بماند، جلسه بگذارید و پیگیری کند و هرجا نیاز بود، اعلام کنید تا حاکمیتی برخورد کنیم. اگر دستگاهی معطل می‌کند از اختیارات استاندار می‌توانیم استفاده و موضوع را حل کنیم و به نظر بنده هیچ بن بستی وجود ندارد.

زینی وند بیان کرد: امسال موج مسافر خیلی شدیدتر است و احیانا شرایط کرونا بهتر خواهد شد بنابراین کمیته های ستاد سفر آمادگی لازم را داشته باشند و ستاد کرونا نیز نظارت های لازم در این دوران داشته باشند. 

وی افزود: ضعف های سال گذشته را شناسایی و آنها را رفع کنید و ممکن است برخی مجموعه ها به دلیل اینکه در دو سال گذشته مسافر نوروزی نداشتیم بنابراین باید کمیته آمادگی بیشتری داشته باشند.

توقف اقدامات عمرانی از 15 اسفند در استان

فریدون فعالی ظهر امروز یازدهم اسفندماه در جلسه ستاد گروه کاری میراث فرهنگی گفت: یکی از مهمترین چالش های شهر کرمان حریم قلاع دختر و اردشیر بود و 137 هزار و 729 متر مربع عرصه های غیرقابل ساخت و ساز بود بعد از اصلاح حریم حدود 64 هزار و 276 متر مربع باقیمانده است و 1154 پلاک آزاد شده است و باید 132 پلاک روی عرصه حریم تعیین تکلیف شود.

به گزارش ایسنا، مصطفی آیت الهی موسوی معاون عمرانی استاندار کرمان نیز در این زمینه گفت: کارهای کارشناسی و قیمت گذاری روی 132 پلاک، روی عرصه حریم قلاع دختر و اردشیر صورت گیرد و شهرداری نسبت به تعیین تکلیف 132 پلاک با هماهنگی استانداری اقدام کند. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان در ادامه درباره خدمات سفر گفت: پیش بینی می کنیم که حضور مسافران نوروزی به شکل های مختلف در استان خواهیم داشت و باید برنامه های متنوع تر و مطلوب تری داشته باشیم تا رضایت گردشگران در ایام عید را رقم بزنیم.

وی ادامه داد: درخواست داریم که از 15 اسفندماه اقدامات عمرانی در سطح استان متوقف شود و از 25 اسفندماه ستاد فعال می شود.

فعالی افزود: 400 غرفه صنایع دستی در قالب بازارچه های صنایع دستی در سطح استان کرمان برپا می شود که باید فرمانداران و شهرداران در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار كرمان میراث فرهنگی سرمایه گذاری استان کرمان داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم

مسلم شجاعی؛ مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویداد‌ها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشور‌های همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و... که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشور‌ها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و ادامه داد: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشور‌هایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشور‌های عرب و فرهیختگان کشور‌های فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تور‌های گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت: امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدید‌ها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تور‌های گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و... را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد