Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:48:38 GMT

رشد 95 درصدی کشف پرونده های کلان قاچاق در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۰۰۷۶

ایسنا/کرمان رییس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان گفت: کشف پرونده های کلان قاچاق در استان کرمان در سال 99 رشد حدود 95 درصدی را نشان می دهد.

سرهنگ"میرحبیبی" صبح امروز ششم اردیبهشت ماه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری کرمان اظهار کرد: ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در استان کرمان در سال گذشته 60 درصد افزایش داشته ات.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین کشف پرونده های کلان قاچاق رشد حدود 95 درصدی را نشان می دهد و باندهای متلاشی شده نسبت به سال 98 میزان 15 درصد افزایش داشته است.

میرحبیبی تصریح کرد: تعداد باندهای سازمان یافته قاچاق که در سال گذشته در استان کرمان منهدم شد، در تاریخ مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سابقه نداشت.

به گزارش ایسنا، "حمید شمس الدینی" دبیر سابق کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: کرمان دغدغه های امنیتی زیادی در منطقه دارد که یکی از آنها قاچاق است که شامل قاچاق انسان، کالا، مواد مخدر و ... می شود و لازم است هماهنگی و انسجام ویژه ای در مقابله با این موارد داشته باشیم.

وی افزود: ساختار دیده شده برای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضعیف است و لازم است این نقیصه حداقل در استان کرمان حل شود.

شمس الدینی تصریح کرد: در سال گذشته کمیسیون عملکرد خوبی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته و تقویت ایست و بازرسی ها در شرق و شمال استان در سال جاری صورت می گیرد.

وی بیان کرد: در راستای جلوگیری از قاچاق دام، پلاک کوبی دام در استان کرمان از برنامه عقب بود که در جلسه قبل کمیسیون مقرر شد طی یک ماه این کار به 30 درصد در دام سبک و در دام سنگین در حوزه های صنعتی به 90 درصد برسد.

همچنین "عباس سعیدی" رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در این جلسه اظهار کرد: هویت گذاری دام سبک از سال 97 در استان آغاز شده و به دلیل مشکلات به خوبی پیش نرفت اما با کمک گرفتن از نهادهای مربوطه و انجام کار در حال حاضر آمار روزانه پلاک کوبی دام سبک را در شهرستان ها داریم و استان کرمان بین رتبه های 5 تا 10 کشور را در این زمینه دارد.

وی افزود: پیش بینی می شود کار پلاک کوبی دام سبک در استان کرمان در سال جاری به اتمام برسد و دام سنگین نیز انجام شده است. ضمن اینکه قیمت پلاک یکی از مشکلات است که نرخ ها هفتگی تغییر می کند.

سعیدی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال 110 هزار راس دام سبک در استان پلاک کوبی شده، افزود: درصد پلاک کوبی تاکنون 28 تا 30 درصد است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه "نادر ملائی" به عنوان سرپرست دبیری کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان منصوب و از خدمات حمید شمس الدینی تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان استان کرمان استان کرمان پلاک کوبی دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲