Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاجاق کالا و ارز استان کرمان با حضور استاندار کرمان و مسئولان استانی برگزار شد و موضوعاتی از جمله جمع‌آوری کالاهای قاچاق آرایشی بهداشتی، قاچاق دام و پلاک‌گذاری و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محمدجواد فدایی استاندار کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه بخشی از گرانی‌ها و مسائل اقتصادی از تبعات قاچاق کالا است، اظهار داشت: اگر ما نتوانیم جلوی قاچاق کالاها و دام را بگیریم تاثیر مستقیمی بر روی قیمت کالاها و شرایط اقتصادی استان و کشور می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: باید در زمینه قاچاق بیشتر دستگاه‌های مربوطه با هم هماهنگ باشند و همکاری کنند، به تصمیاتی که در ستاد گرفته می‌شود باید پایند باشند.

استاندار کرمان افزود: کشفیات قاچاق امسال در استان به لحاظ ریالی ۶۵ درصد و پرونده‌های بالای ۵۰۰ میلیون ۱۵۵ درصد و پرونده‌های بالای ۱۰۰ میلیون تومان، ۱۹ درصد رشد یافته‌اند.

فدایی تاکید کرد: اگر قاچاق در ورودی‌ها کشف نشد و در فروشگاه‌ها دیده شد وظیفه اصناف و اتحادیه‌ها و در داروخانه‌ها وظیفه دانشگاه علوم‌پزشکی است که این کالاهای قاچاق را جمع‌آوری کنند.

وی با اشاره به اینکه جابه‌جایی دام‌ها بدون مجوز از دامپزشکی قاچاق محسوب می‌شود، تصریح کرد: دامپزشکی برای دام‌هایی که پلاک‌گذاری نشده باشند مجوز جابه‌جایی صادر نمی‌کند و برای دام‌های عشایری به درخواست اداره امور عشایری مجوز صادر می‌کند.

شیرخشک صنعتی مشمول ضوابط خاص جابه‌جایی نمی‌شود

ارسلان میری مدیرکل تعزیرات استان کرمان اظهار داشت: قانون مبارزه با قاچاق همه چیز را شفاف کرده است و شرح و ظایف و تکالیف هر دستگاهی معین است .

وی عنوان کرد: وظیفه نیروی انتظامی کشف و وظیفه ما رسیدگی و صدور رأی است اگر چنانچه رأی ما مغایر با قانون باشد قانونگذار برای آن مراحلی از جمله بدوی، تجدید نظر و اعاده دادرسی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه ما بر اساس سلایق خودمان که بعضا تخصص هم نداریم از قانون استفاده می‌کنیم، تاکید کرد: تشخیص قاچاق، احراز قاچاق و یا عدم قاچاق به عهده مرجع کاشف نسیت بلکه بر عهده مرجع رسیدگی است.

میری افزود: ما ایراداتی در زمینه قاچاق دام زنده داریم زیرا این دستورالعمل در جاهای نواقصی دارد که باید اصلاح شود .

وی با اشاره به اینکه صادرات شیرخشک صنعتی ممنوع است نه جابه‌جایی آن بیان داشت: دستگاه متولی طبق آیین‌نامه و مقررات موجود دانشگاه علوم پزشکی که همان وزارت بهداشت است گفته شیرخشک صنعتی مشمول ضوابط خاص جابه‌جایی نمی‌شود.

مدیرکل تعزیرات استان کرمان ادامه داد: زمانی که نیروی انتظامی شیرخشک صنعتی را گرفته با تعقیب و گریز هم کرده اگر هم بارنامه مبدأ و مقصد نداشته آن یک تخلف دیگر است و مربوط به تخلف قاچاق نیست.

میری افزود: ما بر اساس سلایق و برداشت شخصی خودمان از قانون می‌گوییم این شیرخشک صنعتی قاچاق است، اما ما می‌گوییم این قاچاق نیست زیرا رسما معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان  به ما اعلام کرده و بر اساس مصوبه هیئت وزیران منظور از شیرخشک قاچاق و دارای ضوابط شیرخشک غذایی کودکان نه شیرخشک صنعتی است.

سایه کرونا و اعتبار بر هویت‌گذاری دام‌ها

عباس سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان نیز اظهار داشت: 90 درصد دام سنگین (گاو و گوساله) استان، ۸۸ درصد شتر و 15 درصد دام سبک در سطح شمال استان کرمان استان پلاک گذاری شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در زمینه پلاک‌گذاری دام سبک مشکلاتی داریم، بیان کرد: دامداران زمانی که ویروس کرونا به وجود آمد اجازه ندادند کسی به دام‌هایشان نزدیک شود و دلیل این کارشان هم این بود که این ویروس مشترک بین دام و انسان است و همکاری لازم را در زمینه پلاک‌گذاری ندارند و ما به دنبال یک راهکار هستیم تا بتوانیم پلاک‌گذاری را انجام دهیم.

سعید برخوری رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان نیز اظهار کرد: در دام سنگین (گاو و گوساله)۸۰ درصد، دام سبک ۱۰ درصد، شتر بالای ۸۰ درصد در جنوب هویت‌گذاری کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در جنوب استان دامداری به صورت عشایری، روستایی و  خرده است، گفت: از زمانی که اعتبارات طرح پلاک‌گذاری دام حدف و قرار شد هزینه پلاک‌گذاری را خود دامدار پرداخت کند، استقبالی از این طرح صورت نگرفت.

شیرخشک صنعتی از کشور قاچاق می‌شود/باید در این زمینه چاره‌ای اندیشیده شود

حمیدرضا میرحبیبی سرپرست پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان با اشاره به اینکه ما به طور مستقل از پلیس آگاهی استان فعالیت می‌کنیم، اظهار کرد: ارزش ریالی کشفیات ما در پنج ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۵ درصد رشد یافته است .

وی عنوان کرد: ما در زمینه  پرونده‌های بالای ۵۰۰ میلیون تومان، ۱۵۵ درصد و بالای ۱۰۰ میلیون ۱۹ درصد رشد داشته‌ایم و در تعداد پرونده‌های تشکیل شده در زمینه سوخت و احشام کاهش داشته‌ایم اما در زمینه پوشاک و لوازم آرایشی بهداشتی افزایش یافته است.

سرپرست پلیس اقتصادی استان کرمان با اشاره به اینکه شیرخشک صنعتی جزء کالاهای استراتژیک کشور است، گفت: باید از خروج شیرخشک صنعتی از کشور به صورت قاچاق جلوگیری شود زیرا ما  اطلاع داریم این محصول از کشور قاچاق می‌شود و باید در این زمینه چاره‌ای اندیشیده شود.

یوسف جعفری رئیس اتاق اصناف استان کرمان اظهار داشت: بر اساس قانون نظام صنفی، داروخانه‌ها حق فروش لوازم آرایشی و بهداشتی را ندارند.

اسدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان اظهار داشت: اگر در داروخانه‌ها با موارد قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی برخورد کردیم به شدت با متخلفان در این زمینه برخورد قانونی خواهیم کرد و هیچ اغماضی در این زمینه نخواهیم داشت.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان قاچاق قانون تعزیرات دانشگاه علوم پزشکی مدیرکل تعزیرات استان کرمان شیرخشک صنعتی پلاک گذاری جابه جایی بر اساس دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند

محدثی نژاد مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: پرونده حمل ۵ هزار لیتر نفتگاز خارج از ضوابط تعیینی به ارزش یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بیرجند رسیدگی شد.

او افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت، متهم را به پرداخت ۵ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

بیشتر بخوانید

تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان

محدثی نژاد بیان کرد: مأموران نیروی انتظامی بیرجند هنگام بازرسی خودرو‌های عبوری از یک دستگاه کامیون، سوخت قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • محکومیت ۱.۵ میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • محکومیت قاچاقچی الکل صنعتی
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • محکومیت یک میلیارد و ۴۹۷ میلیون ریالی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد