Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار کرمان گفت: پلاک گذاری احشام در استان کرمان پیشرفتی نداشته و دامپزشکی نباید برای جابه‌جایی دام‌های فاقد پلاک مجوز صادر کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدجواد فدائی صبح امروز در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کرمان با بیان اینکه کمیسیون مقابله با قاچاق کالا و ارز باید تمام هماهنگی‌های لازم در برخورد با قاچاق کالا را انجام دهد اظهار داشت: این کمیسیون وظیفه هماهنگی و برخورد با قاچاق کالا را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دام استان کرمان از سبک و سنگین باید پلاک گذاری شود گفت: در یکسال گذشته پلاک گذاری احشام در استان پیشرفتی نداشته که باید پیگیری شود.

استاندار کرمان با بیان اینکه بر اساس مصوبات قبل کمیسیون مقابله با قاچاق کالا و ارز جابه‌جایی دام در استان باید مجوز دامپزشکی انجام شود افزود: دامپزشکی نباید برای جابه‌جایی دام‌های فاقد پلاک مجوز صادر کند.

کشفیات قاچاق کالا پلیس استان کرمان 65 درصد افزایش داشترئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: 90درصد معضلات قاچاق کالا با نهایی‌شدن اصلاحیه قانون قاچاق کالا و ارز برطرف می‌شودامام جمعه کرمان: مبارزه با قاچاق کالا وظیفه عقلی، دینی و شرعی افراد است

وی با اشاره به اینکه مصوبات جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کرمان در سال 98 اجرایی نشده گفت: دستگاه‌ها موظف هستند این مصوبات را پیگیری و اجرایی کنند.

فدائی با بیان اینکه سازمان اموال تملیکی به تعهدات خود در ارتباط با مصوبه جلسه 10 تیر 98 عمل نکرده است خاطرنشان کرد: مقرر شد این سازمان نسبت به تامین انبار نگهداری کالاهای مکشوفه قاچاق اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کالا یک مبحث مهم است و مشکلات زیادی از جمله تبعات اقتصادی برای کشور دارد گفت: دستگاه‌ها نسبت به مبارزه با قاچاق کالا اهمیت بدهند و به اجرای مصوبات جلسات کمیسیون حساس باشند تا زودتر به نتیجه مطلوب برسیم.

استاندار کرمان با بیان اینکه کشفیات کالای قاچاق در استان افزایش داشته است که جای قدردانی از دستگاه‌های کاشف از جمله نیروی انتظامی استان کرمان دارد افزود: جابجایی دام بدون مجوز دامپزشکی قاچاق محسوب می‌شود و این موضوع در مورد دام عشایر متفاوت است و اداره کل عشایری باید مجوز دام عشایر را بدهد.

حمید شمس‌الدینی مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری و دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه امروز چهارمین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان در سال جاری است اظهار داشت: این کمیسیون از کارگروه‌های مختلفی تشکیل شده است و 50 کمیسیون در شهرستان‌ها تشکیل جلسه داده‌اند.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قاچاق استان کرمان قاچاق استان کرمان قاچاق کالا و ارز استان کرمان مبارزه با قاچاق کالا استاندار کرمان قاچاق کالا پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.

به گزارش اکوایران، با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.

اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.

هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.

مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.

امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.

طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.

مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
مرکز توزیع کالای استوک

سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.

او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • کشف احشام قاچاق در بندرلنگه
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند