Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها؛ شیوع ویروس کرونا فعالیت بسیاری از مراکز خدمت رسان را تحت تأثیر قرار داد، مراکز تعویض پلاک یکی از مراکزی بود که برای حفظ سلامت مردم و جلوگیری از شیوع بیشتر کووید ۱۹ تعطیل شد و بنا به تصمیم ستاد ملی کرونا بعد از حدود ۴۰ روز فعالیت خود را از سر گرفت.

حالا بعد از ۴۰ روز تعطیلی صف‌های طولانی مردم در محل مرکز تعویض پلاک کرمان شکل گرفته است؛ رئیس مرکز تعویض پلاک کرمان یکی از علت‌های این ازدحام را رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ورود تدریجی افراد به مرکز به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا می‌داند و البته تاکید می‌کند که خدمات لازم به تمامی مراجعه کنندگان داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای طرح زوج و فرد در مرکز تعویض پلاک کرمان

سید احمد هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که خلوت شدن مراکز تعویض پلاک قابل پیش بینی نیست، اظهار کرد: توصیه می‌شود مردم طرح زوج و فرد را رعایت کنند و مدارک خود را کامل به همراه داشته باشند و همچنین توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

هاشمی با اشاره به اینکه از تاریخ ۲۶ اسفند سال ۹۸ با توجه به شیوع ویروس کرونا تا ششم اردیبهشت ۹۹ مراکز تعویض پلاک به دلیل ازدحام جمعیت تعطیل شده بود، افزود: لذا یکی از دلایلی که در حال حاضر این مراکز شلوغ شده است، عقب افتادن تعویض پلاک برخی از خودروها است همچنین شاهد افزایش خرید و فروش خودرو هم هستیم و یک عده در همین مقطع نیز وکالتنامه های آنها باطل شده بود که موجب شلوغ تر شدن مرکز تعویض پلاک شد.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌هایی که توسط پلیس راهور انجام شد، زوج و فرد کردن مراجعه خودروها به مرکز تعویض پلاک بود که باعث شد وضعیت ترافیک بهتر شود. بر این اساس خودروهایی که رقم آخر پلاک آنها زوج است باید در روزهای زوج هفته مراجعه کنند و برعکس.

طبق دستورالعمل ستاد کرونا باید مراجعه کنندگان ضمن استفاده از ماسک، دستکش و خودکار شخصی به صورت قطره چکانی وارد مرکز شوند رئیس مرکز تعویض پلاک کرمان با اشاره به اینکه در گذشته هشت غرفه برای ارائه خدمات به مردم وجود داشت اما درحال حاضر غرفه ۹ راه اندازی شده و درحال راه اندازی غرفه ۱۰ نیز هستیم، اظهار کرد: طبق دستورالعمل ستاد کرونا باید مراجعه کنندگان ضمن استفاده از ماسک، دستکش و خودکار شخصی به صورت قطره چکانی وارد مرکز شوند.

وی همچنین با اشاره به ضدعفونی روزانه مرکز تعویض پلاک افزود: حفظ سلامت مردم در رأس امور است و در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ورود حجم عظیمی از جمعیت به مرکز تعویض پلاک، سلامت مردم به خطر می‌افتد.

رئیس مرکز تعویض پلاک کرمان گفت: ساعت کاری در ماه مبارک رمضان که هفت تا ۱۴ بوده که به یک ساعت افزایش پیدا کرده است همچنین تمام کسانی که در صف حضور دارند، کار آنها انجام می‌شود.

وی با بیان این مطلب که اگر مراجعه غیر حضوری و به صورت اینترنتی انجام شود، شرایط بهتر می‌شود البته هنوز امکان این امر فراهم نشده است، تصریح کرد: یکی از وظایف همکاران ما احراز هویت خودرو است که باید شماره موتور و غیره مشخص شود.

ارائه خدمات تعویض پلاک در ۱۹ شهرستان کرمان

هاشمی با اشاره به اینکه مردم باید تحمل کنند و صبور باشند تا کارها هرچه زودتر انجام شود، اظهار کرد: ۱۹ شهرستان استان در آنها خدمات تعویض پلاک انجام می‌شود، در شهرهای شلوغ همانند سیرجان و رفسنجان دو مرکز خدمات ارائه می‌کنند و پروتکل‌ها را نیز رعایت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه برخی افراد مراجعه می‌کنند اما متأسفانه مدارک آنها ناقص است، اضافه کرد: ماشین‌های زیر ۲۰۱۵ به پایین حتماً باید معاینه فنی داشته باشند و عوارض شهرداری نیز باید تا سال ۹۹ پرداخت شود علاوه بر این باید شناسنامه و کارت ملی فروشنده و خریدار موجود باشد و توصیه می‌شود که شخص دیگری و یا دلال حضور پیدا نکنند و سایر مدارک همانند سند، کارت خودرو و برگ سبز همراه داشته باشند.

رئیس مرکز تعویض پلاک کرمان با بیان این مطلب که خلوت شدن مراکز تعویض پلاک قابل پیش بینی نیست، اظهار کرد: توصیه می‌شود مردم طرح زوج و فرد را رعایت کنند و مدارک خود را کامل به همراه داشته باشند و همچنین توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی ادامه داد: برای ارسال کارت‌های ماشین حتماً باید کد پستی را قید کنند و در صورت برگشت کارت مجدداً مراجعه و پس از پرداخت یک مبلغ جزئی تقاضای صدور کارت می‌کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا ارائه خدمات به مردم تعویض پلاک خرید و فروش خودرو ماسک سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مراکز تعویض پلاک رعایت کنند طرح زوج و فرد داشته باشند مراجعه کنند سلامت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟

به گزارش «تابناک»، روزنامه اطلاعات نوشت: یکی از مشکلات اساسی در موضوع رابطه دولت، ملت شکاف قابل توجه عمیق یا بهتر بگوییم تفاوت نمایان در دغدغه‌های حکومت و دولت و اکثریت ملت است.

اگر جامعه‌ای احساس کند که حاکمانش با دغدغه‌های او بیگانه‌اند، قدر مسلّم احساس خوشی و نزدیکی و مودّت با حکومت دولت ندارد و این احساس بیگانگی و دوری یا بی‌تفاوتی می‌آورد یا بغض و نافرمانی...

متأسفانه برخی مقامات در ارکان قدرت و در نظام تصمیم‌گیری به جای پرداختن و توجه به اولویت‌ها، دغدغه‌ها و مشکلات اساسی، اولویت‌های دیگری برای خویش و جامعه تعریف می‌کنند که برای تقویت رابطه دولت، ملت زیانبار است. به عنوان مثال آنقدر که مثلاً درباره لایحه حجاب خبر و مصوبه و اظهارنظر می‌شنوند و می‌خوانند و آن را به اصطلاح بولد و گل درشت می‌بینند، درباره معیشت و تورم و گرانی و مشکلات درمانی، مسکن، حقوق و... این دغدغه‌مندی را نمی‌بینند.

یا وقتی می‌شنوند شهر هزار دغدغه دارد که باید بدان پرداخت و اولویت مقام مسئول فرضاً ساخت مسجد در پارک است، به خوبی این را درک نمی‌کنند.

به عنوان مثال در هر دو مورد در ظاهر دغدغه دینی مطرح است، اما نسبت به آنچه که در لایه‌های پنهان و پیدای جامعه و همان شهر به خاطر عدم توجه به اولویت‌های اصلی شهروندانش موجبات سلب اعتماد مردم به کارایی و کارآمدی حکومت دینی شده است، بی‌توجهند و گاه مردم به این نتیجه می‌رسند که گویا مسئولان در دنیای دیگری سیر می‌کنند که با دنیای دغدغه‌مند آنان نسبت چندانی ندارد. حتی برخی با بدگمانی چنین تعبیر می‌کنند که حضرات دردها و دغدغه‌ها را می‌دانند، اما برای انحراف افکار عمومی با طرح دغدغه‌های فرعی، شرایطی فراهم می‌کنند که توجهات به سمت دیگری معطوف شود...

فرقی نمی‌کند کاسب باشید یا تولیدکننده، صادرکننده باشید یا وارد کننده و تاجر. کشاورز باشید یا کارمند، پزشک باشید یا پرستار یا معلم... در هر صنف و گروهی که باشید این فاصله میان دغدغه‌های خود با دغدغه‌های نظام حکمرانی را درمی‌یابید. همه با تفاوتهایی می‌گویند دولت که به فکر ما نیست، درد ما را نمی‌فهمد و نمی‌داند و تصمیماتی که می‌گیرد به نفع ما نیست و گره از کار ما نمی‌گشاید.

اگر بخواهیم با حسن نیت به مساله نگاه کنیم باید گفت علت اصلی، ظرفیت اندک نظام تصمیم‌گیری برای حل مشکلات اساسی و درک اولویت‌های اصلی ملک و ملت است. اگر سطح هوشیاری و عقل و تدبیر و دانایی نظام تصمیم‌گیری، اندک یا ناکافی باشد قاعدتاً حتی با وجود نیّت خیر در تشخیص سره از ناسره، درمی‌ماند.و نتیجه کارشان گاه فاجعه به بار خواهد آورد، یا نتیجه عکس می‌دهد و حداقل گرهی نمی‌گشاید.

به عنوان نمونه ساعت‌ها و روزها و ماه‌ها وقت برای قانون حجاب می‌گذارند، اما به جایی نمی‌رسند. هزاران میلیارد صرف اجرای طرح ازدواج و فرزندآوری می‌کنند، اما نتیجه نمی‌گیرند. یا برای کمک به معیشت مردم و جلوگیری از رشد قیمت‌ کالاهای اساسی میلیاردها دلار ارز ارزان و ترجیحی اختصاص می‌دهند و اثر آن در سفره‌های مردم دیده نمی‌شود، به صدها موسسه و سازمان و نهاد مذهبی و فرهنگی بودجه می‌دهند تا گرایش به دین و دین باوری بیشتر و بیشتر شود، اما ثمری در بر ندارد. علت آن هم این است که برای هر دردی باید ابتدا زمینه‌های پیدایی آن را خوب شناخت و تشخیص داد و سپس داروی مفید و موثر آن را تجویز کرد و این کار نیازمند طبیبی با تجربه و عالم و کارآزموده است که خوب تشخیص دهد و سپس درمان را آغاز کند.

توصیه‌ای که می‌توان داشت اینکه عزیزان اگر صلاح ملک و ملت که هیچ، حتی اگر رستگاری خود را هم می‌خواهید به دغدغه‌های اصلی مردم بپردازید و برای تشخیص و فهم درست اولویت‌های اصلی کشور و ملت سطح دانش و آگاهی خود را با استفاده از نخبگان و عالمان دلسوز و نه صرفاً با ظرفیت محدود دانشی خود و همفکران خودتان بالاتر ببرید تا بتوانید تصمیمات درست‌تری بگیرید و این شرح صدری می‌خواهد که شوربختانه چندان در نظام تصمیم‌گیری و به ویژه در دولت شاهد آن نیستیم. هیچ خوب نیست که بخش اعظمی از جامعه با خود بگوید، درد ما چیست و درد این ‌ها چه؟ گویی انگار در جغرافیای دیگری زندگی می‌کنند و با مردمان خطه دیگری سروکار دارند!

دیگر خبرها

  • حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد