Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان با انتقاد از بازگشایی مرکز تعویض پلاک و جمع‌آوری ایست بازرسی‌های ورودی استان گفت: دستگاه‌ها باید به نظر این ستاد احترام بگذارند. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدجواد فدائی ظهر امروز در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا در کرمان با اشاره به اینکه در بعضی استان‌ها و در بعضی نقاط شیوع کرونا مجددا جدی شده است اظهار داشت: در هرمزگان بازار را تعطیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: معنی این اقدامات این است که اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود بیماری دوباره شیوع پیدا خواهد کرد و باید با جدیت مراقبت کنیم.

استاندار کرمان از جمع‌آوری ایست بازرسی‌ها برای کنترل کرونا انتقاد کرد و افزود: جمع‌آوری 16 ایست بازرسی در ورودی‌های استان مصوبه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا را ندارد.

وی همچنین از بازگشایی مرکز تعویض پلاک کرمان انتقاد کرد و گفت: تعطیلی این مراکز مصوبه ستاد استانی را دارد و برای بازگشایی هم می‌بایست از ستاد کرونا مصوبه بگیرند.

فدائی با ابراز اینکه نمی‌شود که ما ساعت‌ها در جلسه بنشینیم و مصوبه داشته باشیم بعد اجرایی نشود افزود: از طرفی می‌گوییم تجمعات ممنوع است و بعد جایی که باعث ازدحام جمعیت می‌شود را بدون مصوبه ستاد کرونا بازگشایی کردند.

وی با تاکید بر اینکه تمام تصمیمات ستاد براساس نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی گرفته شده و نظر اکثریت دستگاه‌های عضو ستاد بوده است افزود: دستگاه‌ها باید به نظر این ستاد احترام بگذارند و قبل از اجرای هر مصوبه‌ای که با مصوبه استانی مغایرت دارد هماهنگ کنند.

در جلسه ‌ستاد کرونای کرمان چه گذشت؟ از هشدار علوم پزشکی تا آغاز فعالیت معادن ذغالسنگدر جلسه فوق العاده ستاد مدیریت کرونای کرمان چه گذشت؟

حمید شمس‌الدینی مدیر کل امنیتی استانداری کرمان در این جلسه اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد استانی پست‌های بازرسی در 16 ورودی استان دایر بوده اما عمده ایست بازرسی‌ها جمع‌آوری شده است.

رضا اشک مدیرکل بازرسی استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه بر اساس مصوبات شورای معادن استان از تمام معادن استان دو مرتبه بازرسی شده است اظهار داشت: پروتکل‌های بهداشتی به معادن ابلاغ و تذکرات لازم داده شده است.

مدیرکل بازرسی استانداری کرمان با بیان اینکه معادنی که توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شد از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی وضعیت خیلی بهتری داشتند افزود: تمام صنایع استان و صنایع بزرگ بازدید شده‌اند و بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط کار تاکید شده است.

انتهای پیام/511/ ع

R7860/P/S6,67/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی ایست بازرسی ها ستاد استانی مصوبه ستاد جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • روی کین دست از سر هالند بر نمی‌دارد؛ بچه لوسِ بی‌ادب!
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند